Mahdollisuus tehdä suomalaista jalkapallohistoriaa

Arttu Hoskonen täräyttää kaukaa pallon suoraan yläkulmaan. FC Interin pelaajat ryntäävät joukolla onnittelemaan itsekin komeasta vedostaan hämmentynyttä Hoskosta. Valmentaja Jose Riveiro käy taputtelemassa nuorta pakkiaan olkapäälle ja antaa hymyssä suin sanallisen palautteen. Ilmeisesti pyytää Arttua tekemään sama torstaina tanskalaista Brøndbyta vastaan.

Menossa on FC Interin valmistelevat harjoitukset ennen Eurooppa-liigan toista osaottelua.

Jatkopelien kannalta mahdollisuudet ovat pienet, mutta niinpä färsaarelaisetkin menivät aluksi HJK:ta vastaan 2-0 johtoon. Interin tilanne on kuitenkin tukala. Viisi kertaa on yritetty ja vain kerran turkulaiset ovat päässeet toiselle kierrokselle.

Timo Furuholmilla on kovasta haasteesta oma mielipide:

– Iso vuori on kiivettävänä, mutta meidän pelaajien tehtävänä on uskoa siihen ja tehdä kaikkemme sen eteen. Tappio Tanskassa on käsitelty ja mietitty, mikä siinä meni pieleen. Jälkikäteen on helppo todeta, että se oli loppujen lopuksi pienestä kiinni, ettei saatu parempaa tulosta. Mutta tällaista se on tällä tasolla. Pitää pystyä pelaamaan 90 minuuttia sekä peliminuutit 70-80. Siinä me epäonnistuimme.

– Saimme oppitunnin, miten jokainen tilanne vaatii huolellisuutta ja keskittymistä. Teimme liian monta virhettä. Turha jossitella. Meillä oli mahdollisuus, mutta emme hyödyntäneet sitä paremmin. Tiedämme, että emme voi voittaa Eurooppa-liigaa, mutta mielellään pelaisimme lisää kansainvälisiä pelejä.

Brøndbyn takalinjoilla on tutun näköinen kaveri, Paulus Arajuuri:

– Nyt olemme vasta puolessa välissä. Huomenna on vielä 90 minuuttia pelaamatta. Luottavaisia olemme. Uskomme itseemme, mutta meidän pitää pelata myös huomenna hyvä peli. Mestareidenliigakin osoitti, miten jalkapallossa voi tapahtua mitä tahansa.

LISÄÄ KUVIA

LUE LISÄÄ OTTELUN ENNAKKOTUNNELMISTA

ETUSIVU

Yhteistyössä

Jälkipeli kurkistaa kulissien taakse.
Nostaa esiin urheilun arjen sankareita ja mielenkiintoisia tarinoita, jotka harvemmin saavat julkisuutta. Yli lajirajojen. Herkullisimmatkaan tarinat eivät katoa, vaan löytyvät Jälkipeli-sivuilta. Kerro oma ehdotuksesi, niin Jälkipeli tulee paikalle!