Suomen Cup – ensin aloittavat miehet, sitten naiset

Paluumuuttaja Jenna Saario on tärkeä osa TPS:n ryhtiliikettä – Suomen Cupin voitto on lähin tavoite

– Voi samperi! Katsomosta kuulunut turkulaiskannattajan toteamuksessa oli aimo annos totuutta. TPS:n naisten viime kauden runkosarjan ottelu oli juuri päättynyt. Ottelun lopputulos tarkoitti TPS:n valahtamista pudotuspelikarsintoihin. Se oli mustavalkoisten organisaatiolle totisempi paikka kuin moni tiesikään.

Sanni Niemisen matka Huittisten Rupusakista liigan parrasvaloihin

Mikael Lax, Mikko ja Lauri Stenfors, Katri Luomaniemi, Nina Rantanen…ja sitten tietysti Sanni Nieminen. Yhteistä heille kaikille on SBS Rupu, Rupusakki Huittisista, paikallinen salibandyseura. On mielenkiintoista, miten pieneltä paikkakunnalta on tullut useita liigatason salibandypelaajia.

Viime kauden mestari PSS on valmis voittamaan TEHO Sport Suomen Cupin – Elina Hautojärvellä riittää voitonnälkää loukkaantumisen jälkeen

Tunnelma oli käsinkosketeltavissa. SB-Pron pelaajilla päät olivat painuksissa. Silmät kostuivat tappion kyyneleistä. Vastaavasti Suomen mestaruuden juuri voittaneet Porvoon Salibandyseuran pelaajat olivat onnesta soikeina. Joukkueen kippari Annika Hautojärven nostaessa mestaruuspyttyä ilo oli ylimmillään. PSS oli viime keväänä vihdoinkin useamman yrittämisen jälkeen voittanut Suomen mestaruuden.

Lotta Varakas ja läpimurtokausi – EräViikinkien tavoite on voittaa TEHO Sport Suomen Cup

Kevään 2016 kotimaisen salibandymaailman uutispommi oli, kun julkaistiin kahden perinteisen helsinkiläisseuran fuusioituminen. Tapanilan Erän salibandyjaoston ja SSV:n toiminta yhdistettiin. Syntyi EräViikingit, joka jo nimenä herätti aluksi ihmetystä. ErVi:n naisten nykyisen liigajoukkueen pelaaja Lotta Varakas oli silloin B-juniori-ikäinen. Hänelle kahden seuran yhdistyminen sopi mainiosti.

Turun loppuhuipentuman ohjelma:

Perjantai 7.1.
klo 17.45 Classic – TPS (miesten 1. välierä) (TV2 klo 18)
klo 21 SPV – O2-Jyväskylä (miesten 2. välierä) (Yle Areena)

Lauantai 8.1.
klo 12 PSS – EräViikingit (naisten 1. välierä) (Yle Areena)
klo 15.30 Classic – TPS (naisten 2. välierä) (Yle Areena)
klo 19 Miesten finaali (TV2)

Sunnuntai 9.1.
klo 19 Naisten finaali (TV2)

ETUSIVU