Suomen Cup huipentuu Turussa ensi viikonloppuna

Seinäjoella arvostetaan TEHO Sport Suomen Cupia – kippari Ville Kuusela tietää, miltä tuntuu nostaa kannua

Näkihän sen jokaisen Seinäjoen Peliveljien pelaajan naamasta, miten viime kauden TEHO Sport Suomen Cupin voitto maistui. Vaikka joukkueen kippari Ville Kuusela on lähes kaiken kokenut, pokaalin nosto cupin voiton kunniaksi oli hänellekin ikimuistoinen hetki.

Divarijoukkue O2-Jyväskylä valmiina yllätyksiin TEHO Sport Suomen Cupissa- seuraikoni Joni Lempinen pääsee haastamaan liigajoukkueita

Maailmassa on olemassa paljon asioita, joita ei vain voi erottaa. Yksi niistä on O2-Jyväskylä ja Joni Lempinen…Näin todetaan jyväskyläläisen salibandyseuran nettisivuilla. Rinnastus saa vahvistuksen, kun kysyy TEHO Sport Suomen Cupin välierässä SPV:n haastavan O2-Jyväskylän yhteyshenkilö Axel Asplundilta, kuka seuraikoni olisi hyvä haastateltava.

TPS:n Olli Laine toivottaa tamperelaiset tervetulleiksi TEHO Sport Suomen Cupin huipennukseen – Classicia vastaan on aina mukava vääntää

Turussa tunnelma kohoaa. TEHO Sport Suomen Cupin viikonloppu lähestyy. TPS:n organisaatiossa ollaan töpinöissään, sillä loppuhuipentumassa ovat mukana seuran sekä miehet että naiset. Ja mikä parasta, välierävastuskin on sama, Tampereen Classic.

Classicin Eetu Sikkisen palkintokaapissa on vielä tilaa TEHO Sport Suomen Cupin pokaalille

Kun nuori Eetu Sikkinen nousi ensimmäisen kerran maajoukkueympyröihin, osa irvileuoista perusteli valintaa toteamalla, että helppoahan se on Tampereen Classicista päästä Petteri Nykyn maajoukkueeseen.

Turun loppuhuipentuman ohjelma:

Perjantai 7.1.
klo 17.45 Classic – TPS (miesten 1. välierä) (TV2 klo 18)
klo 21 SPV – O2-Jyväskylä (miesten 2. välierä) (Yle Areena)

Lauantai 8.1.
klo 12 PSS – EräViikingit (naisten 1. välierä) (Yle Areena)
klo 15.30 Classic – TPS (naisten 2. välierä) (Yle Areena)
klo 19 Miesten finaali (TV2)

Sunnuntai 9.1.
klo 19 Naisten finaali (TV2)

ETUSIVU

Yhteistyössä

Jälkipeli kurkistaa kulissien taakse.
Nostaa esiin urheilun arjen sankareita ja mielenkiintoisia tarinoita, jotka harvemmin saavat julkisuutta. Yli lajirajojen. Herkullisimmatkaan tarinat eivät katoa, vaan löytyvät Jälkipeli-sivuilta. Kerro oma ehdotuksesi, niin Jälkipeli tulee paikalle!