Kupittaan Marli Areena on jatkossa Rajupaja Areena

Rajupaja Areena. Miltä kuulostaa legendaarisen kiekkohallin uusi nimi…Vai voiko lätkäareenalla ollakaan osuvampaa nimeä. Sehän juuri kuvaa sitä, mitä hallin sisäpuolella kiekkokaukalossa tapahtuu.

Kupittaan jäähallia kutsutaan seuraavan viiden vuoden ajan Rajupaja Areenaksi, eli Marli Areena jää nyt historiaan. Rajupaja ryhtyi näkyvällä tavalla Tuton toveriksi, vaikka todellisuudessa turkulaisyritys on ollut jo noin kymmenen vuoden ajan mukana TUTO Hockeyn ottelutapahtumien toteuttamisessa. Rajupaja on jopa TUTO Hockeyn pienosakas.

Syystäkin tänään TUTO Hockeyn lehdistötilaisuudessa toimitusjohtajat Dani Aavinen ja Jani Rokala olivat yhtä hymyä kätellessään toisiaan isomman yhteistyökuvion kunniaksi.

– Kun kuulimme, että tällainen legendaarinen paikka on nyt vapaana, heräsi heti mielenkiinto, miten se saataisiin meille. Kupittaa on jopa valtakunnallisesti tunnettu maamerkki. Marli-nimikin iskostui hyvin turkulaisten mieliin. Eli mekin haluamme vahvistaa paikallistunnettavuutta ja samalla viestittää, että olemme vahvasti mukana urheilussa, totesi Rokala Rajupajan puolesta.

Kupittaa on eräs Turun legendaarisempia urheilupaikkoja. Jäähalli on ollut yksi alueen maamerkistä jo avojään aikakaudelta alkaen. Vuonna 2006 valmistunut uusi Kupittaan jäähalli (monitoimihalli) sai Juhani Tammisen kaudella toista kertaa nimen, kun se kastettiin Marli Areenaksi. Sitä ennen hallin nimi oli OS/G Areena. Nyt on siis kolmannen nimen aika.

Moni turkulainen tietäänkin jo Rajupaja- ja myös RajuLive -nimiset innovatiiviset yritykset. Rajupaja toimittaa esitystekniikan, kuten valot ja äänentoiston. RajuLive toteuttaa itse sisältöä, esimerkiksi kaikkea mihin liittyy kamera.

Yritys on ollut mukana monissa kotimaisissa tapahtumissa, kuten salibandyn MM-kisat, Nesteralli, Kuninkuusravit, lukuisat festarit, Paavo Nurmi Games, Paavo Nurmi Marathon, Kalevan kisat, Crossfit-tapahtuma Turun Tuomiopäivä, Ruissalojuoksut, Varsinais-Suomen Urheilugaala, Satakunnan Urheilugaala, Helsinki Ski Week jne.

TUTO Hockey ei ole ainoa yhteistyökumppani, sillä useat muutkin urheiluseurat käyttävät Rajupajan ja RajuLiven osaamista hyväkseen. Näitä ovat muun muassa TPS, FBC Turku, Kristika Turku, Classic, Erä Viikingit, Raision Loimu, Ässät, Lukko jne.

Uusi kiekkokausi on pian alkamassa. Niinpä vauhdikasta Mestislätkää pelataan ensi kaudella Kupittaan Rajupaja Areenalla.

TUTO Hockeyn lehdistötilaisuudessa toimitusjohtajat Dani Aavinen (vas.) ja Jani Rokala Rajupajalta olivat yhtä hymyä tiedottaessaan isosta yhteistyökuviosta.

ETUSIVU

Yhteistyössä

Jälkipeli kurkistaa kulissien taakse.
Nostaa esiin urheilun arjen sankareita ja mielenkiintoisia tarinoita, jotka harvemmin saavat julkisuutta. Yli lajirajojen. Herkullisimmatkaan tarinat eivät katoa, vaan löytyvät Jälkipeli-sivuilta. Kerro oma ehdotuksesi, niin Jälkipeli tulee paikalle!